Trainen met Sam

Hi, mijn naam is Samar! Op de sportopleiding CIOS Leeuwenborgh ben ik klaargestoomd tot sportinstructrice. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij de Koninklijke Luchtmacht. Daar trainde ik militairen; looptrainingen, krachttrainingen, teambuilding,  trainingen op hindernisbanen, kampioenschappen en alle andere sporten kwamen aan de orde. Door mijn ervaringen bij Defensie weet ik wel van aanpakken.

Personal training is de meest effectieve en resultaatgerichte manier om persoonlijke doelen te bereiken en vervolgens een bepaald niveau vast te houden. Daarnaast ben ik als personal trainer niet alleen een trainer maar ook een coach. Eentje die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Want wie wil er nou niet gezond zijn en lekker in z’n vel zitten? Door middel van fysieke en mentale coaching kunnen we samen veel bereiken, daarnaast krijg je ook voedingsadvies om je gehele levenstijl aan te passen, want dit levert op lange termijn het meeste resultaat op. Ook buiten de lessen, door bijvoorbeeld een WhatsApp-berichtje om je gemotiveerd te houden.

Hoe werkt het?

Personal training begint met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken we je sportverleden, eventuele lichamelijke klachten, medicijngebruik en je wensen. Daarnaast wordt je ook gewogen en gemeten. Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van deze gegevens wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld voor het optimaal bewegen, een goede voeding en gezonde levensstijl die past bij jouw situatie. Je kunt kiezen voor een eventuele proefles. Bij inschrijving kun je kiezen voor één of meerdere uren training per week. Trainingsdagen en tijden worden in overleg besproken.

Samen of alleen?

Wil je graag trainen met je partner, een vriend of vriendin? Kies dan voor duo training. Deze training is net zo uitdagend en intensief als 1 op 1 begeleiding en door samen te sporten motiveer je elkaar nog extra. Daarnaast is het goedkoper dan 1 op 1 begeleiding. Voor de start van duo training zal hiervoor een intake gesprek plaatsvinden en dan worden jullie persoonlijke doelen vastgesteld.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het iets voor jou? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.