Sammy workout

Goede begeleiding

“Eind vorig jaar ben ik begonnen met sporten bij Sammy’s Personal Training. Ik heb nooit een seconde spijt gehad dat ik er aan begonnen ben. Omdat ik het aan mijn rug heb, heb ik goede begeleiding nodig. Ondertussen helaas een liesblessure opgelopen en samen met behulp van de fysio heeft Sammy een aangepast trainingsprogramma voor mij gemaakt zodat ik toch verder kan. Iedere training is anders en motiverend. Het is zwaar, maar geeft veel voldoening na de training. Het is zeker de moeite waard, een aanrader voor iedereen en alle lof voor Sammy.”
– Marianca van Luyt 

Net dat extra zetje!

“Gebruik maken van een personal trainer was voor mij altijd een ver-van-mijn-bed-show. Tóch de stoute schoenen aangetrokken en Sammy benaderd. Zelf lukt het me namelijk niet om écht alles eruit te halen wat in me zit. In samenwerking met Sammy werk ik keihard en zeer gericht aan mijn doelen. Sammy weet wat ze doet en maakt mij enthousiast. Met plezier, op maat en grensverleggend afgemat worden door een gedreven begeleider. Wat wil je nog meer?”
– Rob de Waal 

Gewichten kettlebells
Gezond eten sandwich

Weg met die zwangerschapskilo’s!

“Ik kwam via-via bij Sammy terecht, omdat ik mijn zwangerschapskilo’s op een verantwoorde manier kwijt wilde. Sammy heeft voor mij een persoonlijk trainingsschema gemaakt waarmee ik mijn conditie heb opgebouwd, maar tegelijkertijd ook snel kilo’s ben verloren. Ik ben nog steeds erg blij met de coachende rol van Sammy. Door haar houd ik het vol om ook buiten de lessen een gezonde levensstijl te hanteren met betere voeding en meer beweging. Ik voel me een stuk fitter en dat heb ik aan Sammy te danken.”
– Vera Kops

Ik voel me fitter

“Sammy is de beste! Sinds ik bij haar ben gaan sporten, is mijn levensstijl écht veranderd. Waar het mij eerst moeite kostte gezond te leven en regelmatig te sporten, is het nu helemaal geïntegreerd in mijn leven. Het sporten bij haar is leuk, gezellig en afwisselend. Zij haalt het uiterste aan uithouding en kracht in mij naar boven en het werkt zelfs verslavend. Ik zou het iedereen aanraden die een serieuze stap wil maken in het verbeteren van zijn of haar conditie, uithouding en kracht. Ik ben niet alleen veel afgevallen, maar voel me ook fitter.”
– Joni van der Pluijm 

Sportschoenen