Even voorstellen:

profielfoto-site
Mijn naam is Samar Ibrahim (Sammy). Als kleine meid wist ik dat ik iets met sport zou gaan doen. Op de sportopleiding CIOS Leeuwenborgh ben ik klaargestoomd tot sportinstructrice.
Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij de Koninklijke Luchtmacht. Daar trainde ik militairen; looptrainingen, krachttrainingen, teambuilding,  trainingen op hindernisbanen, kampioenschappen en alle andere sporten kwamen aan de orde.
Door mijn ervaringen bij Defensie weet ik wel van aanpakken.

Mijn nieuwe uitdaging is Sammy’s Personal Training.
Personal training is de meest effectieve en resultaatgerichte manier om persoonlijke doelen te bereiken en vervolgens een bepaald niveau vast te houden. Daarnaast ben ik als personal trainer niet alleen een trainer maar ook een coach. Eentje die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Want wie wil er nou niet gezond zijn en lekker in z’n vel zitten?
Een paar kilo’s minder zou fijn zijn, maar het allerbelangrijkste is dat je gezond bent en blijft.  Door middel van fysieke en mentale coaching kunnen we samen veel bereiken, daarnaast krijg je ook voedingsadvies om je gehele levenstijl aan te passen, want dit levert op lange termijn het meeste resultaat op. Ook buiten de lessen, door bijvoorbeeld een WhatsApp-berichtje om je gemotiveerd te houden. Ik merk dat de mensen die ik train dit erg waarderen, ze houden hierdoor hun doel voor ogen en blijven volhouden.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het iets voor jou? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.