Trainen met Sam

Mijn naam is Samar, de meeste mensen noemen me Sammy of Sam. Op de sportopleiding CIOS Leeuwenborgh heb ik de basis gelegd van mijn sportieve carrière. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij de Koninklijke Luchtmacht. Daar trainde ik militairen; looptrainingen, krachttrainingen, teambuilding, trainingen op de hindernisbaan, kampioenschappen en veel verschillende sporten kwamen aan de orde. Door mijn ervaringen bij Defensie weet ik absoluut van aanpakken.

trainen met SammyPersonal training is de meest effectieve en resultaatgerichte manier om persoonlijke doelen te bereiken en het behaalde niveau vast te houden. Naast personal trainer ben ik natuurlijk ook een coach. Iemand die jou inspireert, motiveert én stimuleert om je lichaam en geest in balans te brengen. Iedereen wil tenslotte gezond en fit zijn. En lekker in je vel zitten. Doormiddel van fysieke en mentale coaching kunnen we samen zo veel bereiken. Ook krijg je voedingsadvies, zodat jij je  levensstijl aan kan passen, dit levert op lange termijn het beste resultaat op. Maar ook buiten de lessen om hou ik contact, door je bijvoorbeeld af en toe een WhatsApp-berichtje te sturen. Ook op die manier houd ik je gemotiveerd.

Hoe werkt het?

Personal training begint met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens het gezond eten met Sammyintakegesprek bespreken we jouw sportverleden, eventuele lichamelijke klachten, medicijngebruik en je wensen. Daarnaast wordt je ook gewogen en gemeten. Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van deze gegevens wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld, voor een optimaal resultaat. Bewegen, goede voeding en een gezonde levensstijl die bij jouw situatie past. Bij inschrijving kun je kiezen voor één of meerdere uren training per week. Trainingsdagen en tijden worden in onderling overleg afgestemd.

Samen of alleen?

Wil je graag samen met je partner trainen? Of met een vriend of vriendin? Kies dan voor duo training. Duo training is net zo uitdagend en intensief als 1-op-1 begeleiding, maar door samen te sporten kun je elkaar nog eens extra motiveren. Ook bij duo training zal eerst een intakegesprek met jullie allebei plaatsvinden, daarin worden jullie persoonlijke doelen vastgesteld.

Gaan jullie (samen) de uitdaging aan?!